Termeni și condiții

Termeni și condiții generale de tranzacționare și livrare

I. dispoziții introductive


Cu excepția cazului în care au fost convenite în scris alte condiții, următoarele condiții comerciale și de livrare ale dreptului și obligațiilor dintre persoana fizică Darbox s.r.o., IČ: 09852085 DIČ CZ09852085, se sídlem Nová Ves 42, 27752 (denumit în continuare Vânzător), este vânzătorul magazinului electronic, darbox.cz., denumit în continuare "vânzător", pe de o parte și cumpărător pe de altă parte.

Termenii și condițiile nu se aplică în cazurile în care persoana care intenționează să achiziționeze bunurile de la vânzător este o persoană juridică sau o persoană care acționează atunci când comandă bunuri în cursul activității sale comerciale sau în cursul exercitării independente a profesiei sale. Persoana care vinde nu este un distribuitor înregistrat de alcool, iar alcoolul vândut este destinat exclusiv consumului final.

II. comandarea mărfurilor


Relația contractuală dintre vânzător și cumpărător apare pe baza unei comenzi plasate prin Darbox.cz. Toate aceste comenzi sunt obligatorii pentru ambele părți, atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.
Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul confirmă că s-a familiarizat cu și este de acord cu condițiile de afaceri și de livrare ale magazinului online Darbox.cz, confirmând totodată că a împlinit vârsta de 18 ani în cazul comenzii de băuturi alcoolice și produse din tutun. Pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani, vânzătorul nu furnizează toate băuturile alcoolice și produsele din tutun.
Comanda este valabilă în cazul în care toate informațiile cerute de formularul de pe Darbox.cz magazin online este completat și comanda vânzătorului este verificată cu cumpărătorul sub forma unui e-mail de confirmare sau o anchetă telefonică. Comenzile trimise într-o sâmbătă, duminică sau de sărbătoare legală vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Bunuri - Conținutul lăzilor este întotdeauna determinat de produsele specificate în detaliul produsului fiecărei lăzi date. Aspectul lăzilor și aspectul materiilor prime pot varia – fotografiile sunt doar ilustrative și informative. Cu toate acestea, calitatea și greutatea materiilor prime este obligatorie. 


III. prețul mărfurilor


Prețul tuturor produselor enumerate include TVA. Adăugăm prețul transportului la prețul mărfurilor comandate. Dacă nu este redusă în timp limitat de acțiune.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețul produselor listate. În cazul în care modificarea prețului are loc pe baza unui fapt că vânzătorul nu poate influența în perioada de la plasarea comenzii de către cumpărător până la livrarea acesteia la sediul social al vânzătorului, cumpărătorul nu trebuie să accepte modificarea prețului și are dreptul de a anula această comandă. Cumpărătorul va fi informat imediat cu privire la modificarea prețului înainte de a trimite bunurile.

IV. Prețul de expediere

Prețul mărfurilor (a se vedea paragraful precedent) se adaugă la costul de livrare a mărfurilor, determinat în funcție de metoda de transport selectat în Republica Cehă și Slovacia

4.1. Achiziție până la 4999Kč

  • Livrare prin Cehă Post - Pachet la îndemână: 99 CZK
  • Numerar la livrare Cehă Post: 30 CZK
  • Livrare prin Czech Post - Colet la oficiul poștal: 79 CZK
  • Numerar la livrare Cehă Post: 30 CZK
  • LIVRARE PRIN DPD Shipping Service - Pachet în mână: 99 KČ
  • DPD numerar la livrare: 30 CZK
  • DPD Pickup livrare: £ 10

 

     4.2. Achiziționarea de peste 5000KČ gratuit

 

 V. condițiile de plată, forma de plată


Prețul de achiziție pentru bunurile livrate este posibil, la alegerea cumpărătorului, prin transfer non-numerar în contul Republicii Cehe 2001307425/2010 sau SK 2701390936/2010 în avans, pe baza simbolurilor de plată furnizate primite după comandarea bunurilor. În cazul plății sub forma unui ordin de plată, bunurile vor fi trimise numai după primirea sumei în contul vânzătorului. În cazul în care cumpărătorul nu plătește suma pentru bunuri în termen de 7 zile lucrătoare, comanda va fi anulată.

VI. timpul de livrare


Data procesării comenzii și data livrării depind de tipul de livrare selectat. Timpul de livrare pentru bunurile comandate este în termen de 2 - 3 zile lucrătoare de la livrarea comenzii. Vânzătorul își rezervă, în cazul unei situații care nu poate fi influențată, să prelungească data livrării, dar informează întotdeauna cumpărătorul, care are dreptul de a se retrage din comandă în scris în acest caz. Timpul de livrare din partea vânzătorului este îndeplinit dacă obiectul achiziției a fost prezentat pentru transport în perioada dată.


VII. plângeri și retrageri, garanție


Vânzătorul garantează calitatea bunurilor în acest tip de obicei. Toate plângerile trebuie făcute în scris, fie prin scrisoare recomandată, fie prin e-mail. În cazul în care livrarea mărfurilor prezintă defecte evidente în ambalajul transportului, în special ruperea, spargerea etc., cumpărătorul are dreptul de a refuza preluarea mărfurilor.
La încheierea unui contract de achiziție prin intermediul e-shop-ului, cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contractul de achiziție fără a da un motiv în termen de 14 zile de la primirea bunurilor. Cumpărătorul poate realiza acest drept de retragere prin trimiterea bunurilor la vânzător pe cheltuiala sa prin intermediul unuia dintre transportatori, împreună cu o expresie scrisă a voinței de a se retrage din contract. La retragerea din contractul de cumpărare de către cumpărător în termen de 14 zile în sensul § 53 alin. 7 o.z. cumpărătorul are dreptul de a se retrage fără nici o penalizare. Numai banii pentru bunuri vor fi rambursate, dar nu și prețul de transport maritim.
Mărfurile trebuie returnate nedeteriorate și în ambalajul original, fără semne de utilizare, inclusiv toate accesoriile, atunci când se utilizează dreptul de retragere. Prețul de achiziție este returnat de vânzător cumpărătorului prin transfer în contul cumpărătorului în termen de 14 zile. În caz de deteriorare a bunurilor în momentul deținerii lor de către cumpărător sau în cazul în care bunurile sunt incomplete, cumpărătorul va avea dreptul la îmbogățire fără justă cauză în sensul articolului 457 Din Obč.Z., care a apărut de la cumpărător. Cumpărătorul poate, de asemenea, să retragă retragerea din contract. Vânzătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de transportator, cu excepția
importului produsului de către propriii săi lucrători. Atunci când este plauzibil să se dovedească faptul că produsul livrat a fost livrat în condiții de calitate slabă sau deteriorat, cumpărătorul are dreptul la o înlocuire gratuită a produsului de aceeași valoare. Cu toate acestea, cumpărătorul trebuie să suporte costurile transportului său repetat la destinație, precum și costul returnării produsului deteriorat vânzătorului. În acest caz, vânzătorul nu rambursează prețul cumpărătorului pentru primul transport. Vânzătorul nu este responsabil pentru defectele cauzate de transportator (spargerea sticlei etc.) – transportatorul asigură transportul.
Cumpărătorul trebuie să se ocupe de plângere de îndată ce defectul este detectat.
Perioada de garanție începe de la data livrării bunurilor către cumpărător. Perioada de garanție pentru vinuri este prevăzută timp de 6 luni, în conformitate cu condițiile Legii vinului 321/2004 Coll. Suplimentele sunt supuse unei perioade legale de garanție de 24 de luni.
Pentru a evalua calitatea vinului care urmează să fie testat, este necesar să se adauge cel puțin 2/3 din conținutul original al sticlei la evaluare.
Vânzătorul nu este responsabil pentru defecte cauzate de depozitarea sau manipularea necorespunzătoare a vinului de către cumpărător.
Garanția nu acoperă aspectul exterior al flaconului (de exemplu, etichetele deteriorate ale vinurilor de vinuri mai vechi).
Plângerile sunt tratate de:

- prin telefon: +420733265133

- prin e-mail: info@darbox.cz

- prin poștă: Vlasta Studená, Nová Ves 42, 27752

VIII. protecția datelor cu caracter personal

Cumpărătorul este de acord că datele cu caracter personal furnizate de Vânzător sunt prelucrate și stocate în conformitate cu Legea privind protecția datelor (nr. 101/2000 Coll.) în scopul îndeplinirii obiectului contractului. Vânzătorul are dreptul de a utiliza adresa de e-mail și numărul de telefon al clientului în scopul difuzării comunicărilor comerciale referitoare la propriile sale produse sau servicii similare celor deja furnizate clientului. Cumpărătorul este de acord cu prelucrarea celorlalte date cu caracter personal obținute de antreprenor în timpul relației contractuale (de exemplu, obiceiurile de cumpărare ale clientului) în scopul de a oferi magazinului sau serviciilor. Vânzătorul are dreptul de a utiliza datele personale ale clientului cu Facebook și Google în aceste scopuri. Cumpărătorul are dreptul de a fi informat cu privire la datele pe care vânzătorul le înregistrează despre el și are dreptul de a modifica aceste date sau de a se opune în scris prelucrării lor. Cumpărătorul poate informa vânzătorul că dorește să înceteze trimiterea comunicărilor comerciale la adresa de e-mail obținută în legătură cu executarea contractului.

Toate materialele și informațiile de pe site-ul vânzătorului sunt exclusiv proprietatea intelectuală a acestei companii sau a persoanelor care cooperează cu aceasta. Aceste materiale și informații nu pot fi utilizate sau modificate în niciun fel fără consimțământul vânzătorului.

Site-ul web al vânzătorului poate conține linkuri către alte site-uri web ale terților; vânzătorul nu este responsabil pentru conținutul acestor site-uri web și pentru serviciile oferite pe ele.

Vânzătorul este înregistrat la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal cu numărul 00069115/001.

IX. Dispoziții finale

Acești Termeni și Condiții Generale sunt valabili începând cu 15.10.2016.

 
Acest site web folosește cookie-uri. Continuând să navigați pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora.