Set de baie plin de uleiuri esențiale.

 
 
  • 1 din 2
Disponibilitate În stoc
211,84 lei    
Cod de produs 362
Categorie Cadou pentru bunica
 

_MG_4157 1x Cufăr din lemn cu zăvor 30x20x12 cm

1 1x Săpun cu glicerină Iubire nebună
Acest săpun vă va înnebuni cu mirosul său, care ar agita până și o călugăriță. Conține uleiuri esențiale din lavandă, mușețel și ylang ylang.

100 g.

2 1x Minge efervescentă pentru baie Saturday night Fever
Parfum de ylang ylang și lemn de santal. Conține uleiuri esențiale din ylang ylang și lemn de santal. Efecte de încălzire a corpului.

160 g.

3 1x Minge efervescentă pentru baie Iubire de vară
Bombă pentru baie cu uleiuri esențiale din vetiver și ghimbir. Bucurați-vă de o baie plină de căpșuni cu frișcă. Bomba conține uleiuri esențiale din vetiver și ghimbir. Puneți produsul în apă caldă și urmăriți cum se dizolvă și eliberează în același timp un parfum plăcut și uleiuri esențiale, în timp de carbonatul de sodiu înmoaie apa.
160 g.

4 1x Bila nebunatică pentru baie
Îndrăgostit/ă până peste urechi! Acest amestec senzual de uleiuri de mușețel și ylang ylang în combinație cu unt de cacao vă va lăsa pielea moale și strălucitoare.

5 1x Bila pentru baie Porumbei

Calmați-vă gândurile cu ajutorul acestei bile cremoase cu miros dulce. Conține uleiuri esențiale din tămâie pură și lemn de santal. Untul de shea și de cacao vă lasă pielea perfect plăcută la atingere și delicată.

7 1x Mix pentru duș Rebarbora
Aromaterapie la dvs. în duș. Așezați tableta pe partea de jos a cabinei de duș, în timpul contactului cu apa tableta eliberează uleiuri esențiale, care au un efect benefic asupra corpului și sufletului dvs. Conține de două ori mai multe uleiuri esențiale decât o bombă de baie. Prin așezarea a 2–3 tablete vă puteți crea un mix propriu de parfum.
Compoziție: Parfum de rubarbă cu ulei de ghimbir.


8 1x Bila Superstar
Parfumul de pina-colada și uleiurile esențiale de grapefruit și lemon-grass vă vor scote din minți.

9 1x Bila pentru baie Insula Comorilor
Această bilă superbă, sclipitoare, conține uleiuri de neroli și trandafir, cu efecte miraculoase, 30 g.

10 1x Săpun cu glicerină Terapie Curată 

Bucurați-vă de parfumul uleiurilor esențiale selectate, care vă vor ridica plăcut spiritul și vă vor duce într-o călătorie plină de parfumuri delicate și profunde. Conține uleiuri esențiale din bergamotă și lemon-grass.
Nota de mijloc a parfumului acestui săpun este formată din trandafir, iasomie și cardamom, cu un vârf de lemon-grass, portocale și bergamotă.

11 1x Minge efervescentă pentru baie Dizzy fizzy

Spirala sclipitoare cu parfum de șerbet de lămâie. Bomba conține uleiuri esențiale de lămâie verde și lămâie.  Produsul folosește numai sclipici biodegradabil, astfel încât să puteți străluci fără rușine!
160 g

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugaţi o evaluare
Nu completaţi acest câmp:
 
Acest site web folosește cookie-uri. Continuând să navigați pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora.