Cutia Pescar

 
 
  • 1 din 4
Disponibilitate În stoc
288,94 lei    
Cod de produs 1391
Categorie Cutii cadou
 

1x Cutie din lemn Top Secret 27x27x27 cm

1x Rangă din oțel

1x Dipex 100 ml Este o momeală extrudată, în dip, ideală pentru pescuitul crapului.

1x Momeală de tip BOILLIE 30 gEste o momeală impregnată cu substanțe irezistibile și este dotată cu un capăt de ață pentru prindere ușoară pe cârlig. Este printre cele mai populare momeli de pe piață!
 
1x Feeder pelet 50 ml Reprezintă pelete legate pentru atașarea directă pe cârlig, destinat pentru pescuitul la feeder. Datorită compoziției sale, această momeală este destinată în special pescuitului de crap și a altor specii asemănătoare de pește.
 
1x Fluo Pellets 150 ml  Este vorba despre pelete cu dip activ, destinați pentru pescuitul la feeder
și prin metoda feeder. Datorită dipului activ, ele sunt mult mai atrăgătoare pentru pești iar aceștia le primesc mult mai bine!
 
1x Pelete pentru feeder 100 g Peletele noastre în dip, cu gaură, sunt destinați pescuitului prin montura cu fir de păr. Momeală pentru întreg parcursul anului, care s-a dovedit foarte utilă la pescuitul crapului, linului și a plăticii mari.
 
1x Marshmallow Peletky 20 g Pelete moi, pentru captură plutitoare, destinate pescuitului crapului și a altor specii asemănătoare. Cu greu rezistă orice pește acestei momeli,deci fiecare pescar ar trebui să o aibă în trusă!
1x PVA Pellets Este vorba despre pelete cu dimensiunea de 3 mm, ideale pentru hrănirea la sac sau plasă de PVA. Datorită compoziției lor, acestea sunt recomandate în special la pescuitul crapului și a cosașului.
 
1x Pelet Carp 500 g Aceste pelete sunt ideale în special pentru pescuitul crapului și a cosașului. Ingredientele pe care acestea le conțin sunt foarte căutate de pești, fiind pentru ei imposibil de rezistat!
 
1x Catch Candies Pop-up 75 ml Bomboane plutitoare pentru crap, care nu trebuie să lipsească niciunul pescar de crapi de trofeu. Pot fi folosite fie individual, sau pentru augmentarea boilie-ului de scufundat.
 
1x Kapr Mix 1000 g Un amestec special de hrană, îmbogățit cu diverse componente ce provoacă peștii să fie activi! Amestecul nostru nu trebuie să mai fie in vreun fel ajustat. Înainte de aplicare, trebuie doar umezit și amestecat la densitatea dorită. Amestecul este pregătit pentru o utilizare versatilă.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugaţi o evaluare
Nu completaţi acest câmp:
 
Acest site web folosește cookie-uri. Continuând să navigați pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora.